Info

Olen toiminut musiikin parissa vuodesta 2000 lähtien, sekä täyspäiväisesti että sivutoimisesti, työelämässä ja musiikinopiskelijana. Hallitsen monipuolisesti useita eri populaarimusiikin tyylilajeja käsittäen useat eri genret pop-, rock-, proge- sekä metallimusiikin saralla. Olen erikoistunut 80-luvun heavy- ja rock-laulutyyleihin. Pääinstrumenttini on laulu ja sivuinstrumenttini koskettimet.

Suurimmat oppini olen saanut hienoilta ihmisiltä, jotka ovat opettaneet oikeita arvoja niin musiikissa, elämässä kuin itsenäisessä ajattelussakin. Näitä oppeja pyrin toteuttamaan myös omassa toiminnassani musiikin parissa. Erityismaininnan saavat seuraavat tahot: Petri Välimäki, Jaakko Salminen, Tommi Pajunen, Antti Polameri, Tarja Viita-Aho sekä tietenkin rakas äitini.

Arvostan kanssamuusikoissa tinkimättömyyttä sekä kykyä hahmottaa kokonaiskuva musiikkitoiminnassa alusta saakka.

Minut voi halutessaan tilata keikoille, joko duona tai kokonaisen bändin kera. Ulosantini kattaa pop-iskelmän, popin, rockin kuin myös 70- ja 80-luvun raskaan rockin ja heavymusiikin. Annan tarvittaessa myös yksityistunteja laululla ja koskettimilla.

Yhteystiedot:

keskeinenaika(at)gmail.com

040-5552803

Bändi- ja keikkakohtaiset asiat löydät bändien/projektien omilta kotisivuilta.

 

P.M.

Privacy Policy